Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99

Match

Danmarks IF P99

1 - 3
Danelid
11 augusti 2013
12:00

Lohärads IF Röd

Referat

Referat: Danmarks IF P99 - Lohärads IF Röd

Dags att möta Danmarks IF i seriematch för Röda laget. Vi har mött dom två gånger tidigare i år och då blev det 3-0 och 3-1 till oss. Vi har haft lite svårt mot dom, de spelar bra. Är överraskad över att dom ligger sist i serien, de är bättre än så.

Det var en fantastiskt dag och en mycket fin anläggning.
Innan matchen pratade vi mycket om att hålla fokus och rätt inställning om vi inte skulle lyckas. Vi vet att snart kommer det att gå tyngre nu när vi har haft en längre period med mycket bra spel av oss. Men det gäller att fortsätta och tro på oss själva. Vi pratade även om att vara tighta i försvaret, markera rätt, skjut mycket, samt att vi skall vara effektiva i boxen.

I början av matchen ägde vi mycket boll, vi rullade bollen mycket bra på egen planhalva mellan backlinje och mitttfältare, men vi fick inte fart på anfallsspelet. Alla var för stillastående och passiva i sitt spel utan boll. Vi kom ingen vart.
I den 10:e min slår Zacke en mycket bra pass i djupet bakom deras backlinje som Jocke löper på. Danmarks målvakt rusar ut, Jocke hinner före. Men hamnar för långt ut till vänster, slår bollen mot mål som hamnar i stolpen. Det var nära. I den 14:e min tar Danmark timeout.
Vi fortsätter med bra spel inom laget, men skapar inget framåt, alldeles för stillastånende. Vi har ingen fart i omställningarna. Men killarna skall ha beröm för att de spelar sig ur lägena istället för att bara tjonga bort bollen.

Halvitd. Killarna var inte nöjda, och de skall inte var nöjda, för vi kan så mycket bättre. Men samtidgt skapade inte Danmark något speciellt.

Vi börjar den andra halvlek mindre bra. Vi slarvar och stressar istället för att ha tålamod. Coach Janne är inte nöjd så i den 47:e min tar han timeout.
Det blev bättre fart efter timeouten, så det känns bra.

I den 49:e min 0-1. Jocke driver bollen mitt på deras planhalva slår ut en boll till Kalle som är på höger kanten. Max släpper inlägget, eller rättare sagt Zacke ropar till sig bollen och sätter den. Skönt med mål, bra killar, bra kommunikation.

I den 57:e min 0-2. Samuel W tar bollen och rullar ut den snabbt till GH som är på vänsterkanten och driver bollen. Anton är i mitten och ropar till sig bollen från GH, Anton vänder upp och hittar Kalle i djupet bakom deras backlinje. Kalle rundar iskallt deras målvakt. Bra och snabbt anfall, hela vägen från vår målvakt Samuel W.

I den 63:e min 0-3. Snabb kontring, Kalle har bollen på höger sidan och slår ett inlägg efter marken som Ted sätter en fot på. Underbart när Ted följer med hela vägen in i boxen som vänster back. Snygg passning av Kalle.

Efter timeouten spelade vi en bättre fotboll, det var då alla målen kom också. Därför kändes det lite onödigt när Danmark i den 69:e min gör 1-3. Här missade vi i markeringen och slarvade en del.

Vi vinner dagens match, trots att vi spelar mindre bra. Men nu har vi gjort en mindre bra match, så nu blir det bara bättre.

Kul att Dysén fortsätter att spela bra.
Hampus sliter alltid för laget på ett bra sätt.
Jätte bra när ytterbackarna Ruben och Ted följer med i anfallen.
Samuel W har det inte lätt när han får röra bollen så sällan, men gör i alla fall sina ingripande bra.
Kul att se Jeppe gör en så bra match.

Vi tackar Danmark för ett trevligt bemötande.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!!!!!!!!!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Karl Pantzar 1 1 2 0 0 3
Ted Törngren 1 1 0 0 0 1
Zackarias Laprasit 1 1 0 0 0 1
Anton Östlund Wessberg 1 0 1 0 0 1
Daniel Gustafsson Hildebrand 1 0 1 0 0 1
Joakim Österlind 1 0 1 0 0 1
Max Temrin 1 0 1 0 0 1
Adam Bergströmer 1 0 0 0 0 0
Adam Lang-Bergendahl 1 0 0 0 0 0
Alexander Dysén 1 0 0 0 0 0
Hampus Filipsson 1 0 0 0 0 0
Jesper Karnehagen 1 0 0 0 0 0
Johan Kruse 1 0 0 0 0 0
Ruben Asp-Lundborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Samuel Wikström 1 0 1 0 0 0 0 1
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

ons 1 maj 2013, 18:15 Lohärads IF Röd - Danmarks IF P99 3 - 0